Rent a car Beograd - Iznajmljivanje automobila bez depozita Beograd
24/7 kontakt +381 63 26 72 72

O nama

Mi smo Rent-A-Car Max. Osnovan 2005. godine, Max Rent-A-Car je jedna od najpoznatijih agencija za iznajmljivanje automobila u Srbiji.

Jedna smo od retkih agencija koje ne traže depozit prilikom preuzimanja auta. Kupcima pružamo vozilo na željenu lokaciju na celom području Beograda.

Kako nismo povezani ni sa jednim specifičnim proizvođačem automobila, mi smo u mogućnosti da kupcima ponudimo različite marke i modele automobila.

Umesto da pustimo vozila da stare, mi takođe zamenjujemo naša najpopularnija putnička vozila svakih nekoliko godina. Zamena polovnih vozila eliminiše neudobno habanje i smanjuje rizik od kvara i drugih neprijatnosti za naše kupce.

Rent A Car Max daje Maximum u iznajmljivanju vozila.

Naša radna filozofija

1. Našim klijentima nudimo sigurno, pouzdano, čisto i udobno vozilo, kao i vrhunsku najbolju moguću uslugu, kako bi od njih dobili veće samopouzdanje da unapredjujemo naš posao.

2. Izazovi uvek predstavljaju za nas mogućnost napredka.

3. Posvetiti se poštovanju humanističkog principa pomaganja drugima i stvaranja radnih mesta koja su prijatna zaposlenima za rad, kako bi svi dali svoj maksimum.

Poboljšanje kvaliteta u tri glavne oblasti

Da bi korisnicima obezbedili sigurnost i bezbrižnost, Max Rent-A-Car nastoji da poboljša kvalitet u tri glavne oblasti.

- Kvalitet vozila
- Kvalitet usluge
- kvaliteta iznajmljivanja

Više od samo iznajmljivanja automobila, korisnicima pružamo razne usluge na zadovoljstvo i bezbrižnost. Kad god i gde god poslujemo, poštovanje naših kupaca uvek dolazi na prvo mesto.

Ne samo da promovišemo iznajmljivanje vozila, već i stvaramo dodatnu vrednost. Takođe smo uključeni u razne druge inicijative. Kao agencija koja se bavi automobilima, okolina u kojoj živimo nam je presudna briga.

Pogledajte naša Rent a car vozila

Mercedes rent a car Max
Rent a car Beograd | Nissan rent a car Max
Rent a car Beograd | Hyundai rent a car Max
Rent a car Beograd | BMW rent a car Max
Rent a car Beograd | Ford rent a car Max
Rent a car Beograd | Fiat rent a car MaxCopyright © All rights reserved | Rent a car Novi Beograd - RENTACARMAX