Rent a car Beograd - Iznajmljivanje automobila bez depozita Beograd
24/7 kontakt +381 63 26 72 72
Mladic vozi rent a car vozilo

Pet prednosti rent a car- a iznajmljivanja u odnosu na druge vidove prevoza

Rent a car je postao uobičajen način prevoza za većinu osoba koje su trenutno bez ličnog vozila ili su iz inostranstva došli u posetu u Srbiju bez sopstvenog automobila. Praktičnost iznajmljivanja automobila na određeno vreme je višestruka.

Procedura izbora vozila i iznajmljivanja je vrlo jednostavna i zahteva samo posedovanje vozačke dozvole i lične karte ili pasoša. Navešćemo vam pet najvećih prednosti rent a car-a u odnosu na druge vidove transporta koji su i doveli do njegove velike popularnosti.

Lakše planiranje vremena

Kada iznajmite automobil možete detaljno i sasvim slobodno da isplanirate svoje vreme. To je važno posebno ako ste skloni planiranju ili imate vremenski ograničen boravak u Srbiji tokom kog imate dosta obaveza.

Rent a car vam omogućava lako planiranje vremena i novca koji želite da potrošite na prevoz u određenom vremenu.

Sloboda kretanja

Iznajmljivanje automobila omogućava potpuni osećaj slobode kretanja koji nije moguć ni sa jednim drugim vidom prevoza. U toku dana možete da pređete nebrojeno mnogo kilometara, da se krećete po putevima koji vas interesuju. Možete da se zadržavate koliko god želite i gde želite, jednostavno možete da budete spontani.

Za razliku od drugih vidova prevoza možete da posetite drage osobe i da ih povezete gde god želite, kao i da idete pravcima kojim želite.

Ušteda vremena

Rent a car omogućava bolje planiranje vremena u toku dana i nezavisnost od redova vožnje autobusa i vozova. Kada se razmišlja o tipu prevoza i kada se planira putovanje, mnogi ljudi će samo pogledati koliko traje sam autobuski ili vozni prevoz od tačke A do tačke B.

Zaboravlja se da uvek imamo i vreme čekanja prevoza, kupovine karte i dolaska do stanice.

Uz rent a car suvereno vladate svojim vremenom i ne zavisite od frekentnosti autobuskog i voznog prevoza ili dostupnosti taksija. Rent a car-om rešavate i probleme u hodu koje ne možete inače da predvidite, što nije slučaj sa drugim vidovima transporta.

Rent a car-om možete daleko lakše izbeći gradske gužve birajući alternativne puteve i time uštedeti vreme.

Ušteda novca

Iznajmljivanje automobila ima svoju jasnu računicu. Renta car bez depozita omogućava da pažljivo planirate svoje finansije kada idete na put, što nije uvek moguće ako zavisite od javnog prevoza.

Recimo ako za odlazak u drugi grad planirate da koristite autobus, možete prevideti da vam za kretanje po gradu treba i taksi. To već može da drastično poveća planirani iznos za put.

Ukoliko putujete sa porodicom ili u društvu više osoba, rent a car je apsolutno najisplativije rešenje. Pojedinačne autobuske i vozne karte za više osoba mogu da budu dosta skuplje od rent a car-a.

Plaćanje rent a car-a se odvija nakon što vratite automobil na dogovoreno mesto i u skladu je sa potpisanim ugovorom o najmu vozila.

Pročitajte još: Uskoro stižete na aerodrom Nikola Tesla evo šta vas čeka

Uživanje u vožnji

Kada tražite automobil za iznajmljivanje podrazumeva se da ćete izabrati onaj koji vam se dopada vizuelno, po stilu, gabaritu i performansama u vožnji. Budući da nije naročito velika razlika u cenama, ako iznajmljijete automobil na par dana možete sebi dozvoliti i luksuz da vozite automobil koji vam inače ne bi bio dostupan da ga kupujete.

Rent a car automobili su savršeno ispravni, čisti i u potpunosti opremljeni za uživanje u vožnji. Pored planiranog puta koji je obično razlog iznajmljivanja automobila, možete da ga iskoristite za izlet, turistički obilazak ili jednostavno za večernji izlazak.

Za više informacija o iznajmljivanju automobila pozovite telefon:

+381 63 267 202

Pogledajte koja vozila možete iznajmiti preko našeg rent a car Max.

Mercedes rent a car Max
Rent a car Beograd | Nissan rent a car Max
Rent a car Beograd | Hyundai rent a car Max
Rent a car Beograd | BMW rent a car Max
Rent a car Beograd | Ford rent a car Max
Rent a car Beograd | Fiat rent a car MaxCopyright © All rights reserved | Rent a car Novi Beograd - RENTACARMAX