Rent a car Beograd - Iznajmljivanje automobila bez depozita Beograd
24/7 kontakt +381 63 26 72 72
Rent a car Beograd Max Aerodrom

Uskoro stižete na beogradski aerodrom? Evo šta vas sve čeka

Ako u narednom periodu planirate let za Beograd, sigurno imate neki plan kako ćete se kretati nakon sletanja ili razmišljate o tim mogućnostima.

Da li se odlučiti za autobus, minibus, taksi ili rent a car?

Koliko to sve vremena oduzima i šta reći rodbini i prijateljima u koliko sati i gde da vas sačekaju?!

Ukratko ćemo vam predstaviti mogućnosti prevoza sa beogradskog aerodroma do Beograda i ka drugim destinacijama u Srbiji.

Aerodrom Nikola Tesla

Iako spada u male aerodrome na kojima se ne možete izgubiti, aerodrom Nikola Tesla može da predstavlja izazov kada je u pitanju prevoz sa njega do željene destinacije u Srbiji.

Ako vas zanima vreme koje vam je potrebno da prođete pasošku kontrolu i podignete svoj prtljag, računajte na oko pola sata do četrdesetpet minuta. Nakon izlaska sa terminala, možete da zamenite nešto novca u menjačnicama, ali imajte na umu da je osetno povoljniji kurs u gradu nego na aerodromu.

Na raspolaganju su vam i brojni bankomati preko kojih možete podići gotovinu. U svakom slučaju novac u kešu vam je neophodan da biste stigli do grada jer autobusi i većina taksista ne prima kartice. Izuzetak su rent a car agencije, koje uglavnom imaju terminale za plaćanje karticama.

Gužva na aerodromu, gužva na putu

Na aerodromu Nikola Tesla gužva je uobičajena pojava, naročito leti i u vreme praznika.  Gužvu možete očekivati i na autoputu, naročito u delu koji prolazi kroz Novi Beograd ako stižete po danu. Aerodrom je sređen, uredan i pregledan.

Gužva u njegovim holovima se neće naročito odraziti na vašu brzinu kretanja, već trajanje pojedinih procedura nakon sletanja. Ako imate neku dilemu, lako ćete je rešiti konsultovanjem zaposlenih službenika ili pripadnika MUP-a.

Izaberite prevoz na aerodromu

Na raspolaganju su vam gradska autobuska linija broj 72 koja saobraća od aerodroma do stanice na Zelenom vencu. Autobus staje ispred glavnog ulaza na aerodrom i ima jasno obeleženo stajalište. Saobraća prema redu vožnje, ali obično na oko pola sata.

Autobuska karta inače iznosi 89 dinara ukoliko imate Bus Plus karticu ili 150 dinara ako kartu kupujete kod vozača. Minibus linija A1 saobraća od aerodroma do Trga Slavija, tačnije do ulice Kralja Milutina i putuje desetak minuta kraće do svog odredišta. Košta malo više od autobuske, 300 dinara.

Na aerodromu, u holu za podizanje prtljaga možete pronaći štand Taksi Info na kom možete dobiti kontakte taksi udruženja, ali i informativan iznos koliko će vas koštati taksi prevoz do vaše željene destinacije u Beogradu i okolini zahvaljujući podeli na šest gradskih i prigradskih zona.

Ukoliko putujete recimo u šestu zonu iznos može da ide i do pedeset evra u dinarskoj protivvrednosti.

Ako ste pak planirali da sami vozite i da koristite automobil za sva kretanja po gradu, da obilazite drage ljude u drugim mestima, idealno rešenje je rent a car. Cene iznajmljivanja automobila su vrlo pristupačne, posebno imajući u vidu svu slobodu i mogućnosti koje donosi ova odluka.

Rent a car je odličan izbor ako dolazite u radnu posetu koja zahteva i uštedu vremena i naročito ako sa aerodroma idete u drugi grad. Tada vam prelazak sa jednom provoza na drugi, čekanje autobusa ili voza ne štedi vreme i svakako ne čini ugodnim boravak u Srbiji.

Ukoliko je poseta ograničena na nekoliko dana i već imate povratnu avionsku kartu, rent a car je zgodan jer možete da se isto tako vratite na aerodrom kada dođe vreme i na istom mestu ostavite iznajmljeni automobil.

Za iznajmljivanje automobila nije potreban depozit, već samo lična karta / pasoš i važeća vozačka dozvola.

Pogledajte listu vozila

Mercedes rent a car Max
Rent a car Beograd | Nissan rent a car Max
Rent a car Beograd | Hyundai rent a car Max
Rent a car Beograd | BMW rent a car Max
Rent a car Beograd | Ford rent a car Max
Rent a car Beograd | Fiat rent a car MaxCopyright © All rights reserved | Rent a car Novi Beograd - RENTACARMAX