Rent a car Beograd - Iznajmljivanje automobila bez depozita Beograd
24/7 kontakt +381 63 26 72 72
Devojke rent a car vozilo

Rent a car savršen izbor za putovanje

Putovanja su naša najdraža sećanja koja se obično dugo ne zaboravljaju. Ona su izvori optimizma, a imaju i sposobnost da revitalizuju narušene porodične i prijateljske odnose.

Treba da budu plod mudrog izbora, sa malo planiranja i obilja spontanosti. Da bi to bilo moguće, potrebno je imati na raspolaganju adekvatan prevoz koji omogućava diskreciju, intimu, bezbednost i slobodu kretanja.

Naš predlog za prevoz je rent a car, a evo i zašto.

Kad lični auto nije dobar za putovanje

Ako planirate putovanje, odmor ili izlet, a znate da vaš automobil nije u idealnom stanju da u njemu dugo vozite porodicu, valjalo bi razmisliti o alternativi. Da bi se vaš automobil sredio možda je potrebno više stotina evra i nekoliko dana, koje možda i nemate na raspolaganju.

Rent a car je izmišljen za vas. I ako je vaš automobil u potpunosti ispravan mali gradski autić, zgodan za parkiranje, ali ne i za duže puteve. Isto važi i za automobile sa malim prtljažnikom u koje ne može da stane sav prtljag bez koga ne možete da zamislite odmor.

Posedovanje malog, starog ili nepouzdanog automobila nije razlog da odustanete od željenog puta i ne provedete divno vreme sa porodicom. Iznajmljivanja automobila je jedino valjano rešenje u pomenutim slučajevima.

Rent a car vam omogućava izbor automobila željenog gabarita. Budući da se radi o dobro kontrolisanim vozilima ne morate da brinete o njihovoj ispravnosti i valjanosti opreme.

Čeka vas automobil sa odgovarajućim gumama, lancima i svom drugom opremom sa kojom možete da se uputite i na zimovanje.

Voz i autobus su loša alternativa U želji da uštede neki dinar mnogi će uzeti u razmatranje autobuski i vozni prevoz ukoliko ne mogu da putuju vlastitim vozilom. Ova kombinacija je uglavnom loša kako zbog slabog komfora, tako i zbog raspolaganja vremenom.

Korišćenjem autobusa zavisite od reda vožnje i često vam je potreban taksi koji će vas odvesti na tačnu destinaciju nakon autobusa. Nije retkost ni da vam je neophodno presedanje da biste stigli na željenu destinaciju.

Ukoliko putujete sa decom možete imati niz organizacionih problema, počev od nemogućnosti stajanja na svakoj pumpi zbog toaleta. I na posletku, vozovi i autobusi u Srbiji nisu naročito čisti, a često ni potpuno ispravni, što se odražava na kvalitet putovanja.

Rent a car je po svojoj praktičnosti daleko ispred voza i autobusa, ali i taksija kada se uzme u obzir cena po pređenom kilometru. Uživajte u vožnji Ukoliko želite da planirano putovanje ili odmor pretvorite u uživanje, izaberite automobil koji vam se dopada i uživajte.

Jednostavno je. Cene rent a car-a su pristupačne, naročito kada se iznajmljivanje vrši na više dana. Možete izabrati marku automobila koju do sada niste vozili a želja vam je ili onu u kojoj se najbolje osećate.

U svakom slučaju imate sve mogućnosti da putovanje zaista bude uživanje. Kada se odlučite za rent a car, potrebna vam je samo lična karta ili pasoš, i naravno važeća vozačka dozvola.

Rent a car bez depozita je ono čemu se svaki vozač raduje, a tu je i popust koji se ostvaruje na određeni broj dana iznajmljivanja vozila.

Rent a car je lako dostupan i ako svoj put planirate da nastavite odmah sa aerodroma Nikola Tesla u Beogradu.

Za informacije o rent a car vozilima i uslovima pozovite telefon:+381 63 267 202

Mercedes rent a car Max
Rent a car Beograd | Nissan rent a car Max
Rent a car Beograd | Hyundai rent a car Max
Rent a car Beograd | BMW rent a car Max
Rent a car Beograd | Ford rent a car Max
Rent a car Beograd | Fiat rent a car MaxCopyright © All rights reserved | Rent a car Novi Beograd - RENTACARMAX